Beraya Di Rumah Boy

Aktiviti malam Sabtu kami adalah sambung beraya lagi.

Rumah seterusnya, rumah Boy kawan En. Nazir. Kami pergi bersama tiga orang lagi kawan En. Nazir, Apong and wife Zila and Hafiz.

The Tuan Rumah ;p

Wife Boy, Ayu dah sediakan makanan untuk kami. Dia masak mee hailam. Sedap mee hailamnya, cuma perut saya yang dah tak muat nak sumbat. Apa taknya, balik dari kerja dah serang KFC dulu. Akibatnya pergi beraya dengan perut kenyang. Tapi tetap menjamah mee hailam tu ya.hehehehe~

Me with Fiqa, Zila and Ayu..

Bila sekali sekala berjumpa, macam-macam cerita kami bualkan. Esok giliran mereka ke rumah kami pula. Selagi hari raya belum habis, selagi tu lah kami beraya.

En. Nazir with Fiqa, Boy, Apong and Hafiz

Ni anak Boy and Ayu, baru nak pandai bercakap. Best layan budak kecil sorang ni. Bila kami nak balik terus dia berbunyi.

Nak duit laya..

Kelakar tengokkan gaya dia ni. Comel, kulit putih gebu.

To Boy and family,

Thanks for the mee hailam yang best tu..

post signature

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: