Aktiviti Beraya/ Open House Hujung Minggu

  • Open House Sure NZ Cafe – 03 Oktober 2009, 3 – 10pm @ Taman Desa Tebrau.

Tak pergi kot, kami ada agenda lain siang dan malam. Jauh la..

  • Open House Jiran (Pengerusi Ahli Mesyuarat Tingkap ;p) – 03 Oktober 2009, 8-11pm @ Pangsapuri Seri Mengkuang.

Dekat sepelaung.. confirm kami datang..

  • Open House Apong Kawan En. Nazir – 03 Oktober 2009, 8-11pm @ Kampung Mengkuang.
Musti pergi..

  • Open House Kawan En. Nazir – 04 Oktober 2009, 8-11pm @ Benut.
Jauh lagi.. En. Nazir kerja siang balik malam, confirm tak sempat..

Maka weekend ni kami hanya menadah perut di rumah kawan-kawan yang buat open house. Rezeki, alhamdulillah. Malam ni pun masih beraya di rumah kawan En. Nazir.

Ada lagi jemputan, malas nak type. Teringin nak ke rumah Mimi, tapi macam tak berkesempatan je.

Open house kami? Belum ada rancangan. Tapi kalau kawan-kawan nak ke rumah make sure bagitahu awal-awal, sekurang tak datang makan kuih raya saja.

post signature

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: