Adegan Menyayat Hati Di Open House Seed

Sebelum sorang tukang karut tu mengarut dalam blog dia pasal adegan menyayat hati ni, baik saya dengan rela hati bercerita dulu.
Lunch hour tadi saya ke open house Seed. Sedang asyik makan mee hoon soto, tiba-tiba terasa sejuk aje. Bila toleh ke belakang, rupa-rupanya Seed terlanggar air sirap saya. Habis baju dan kain saya basah huhuhu~ Malang sungguh.

Terus basuh dan sambung makan walaupun macam dah hilang selera. cheh~


Haaaa, habis basah tau.

Dengan muka tak malunya saya tumpang iron baju di rumah mak Seed. Nasib baiklah family dia memang dah kenal saya. Jadi makin bertambah tak malulah muka saya. Sufi jadi mangsa untuk ironkan baju saya. Kesian Sufi kena dera nasib baik bawa bibik ;p. Thanks Sufi.

Minah berdua ni, tahunya menggelakkan saya dan snap gambar ni semua. Kurang asam betul. Kalau basah teruk tadi memang confirm saya balik rumah tukar baju hehehehe~ Thanks Cdot & Mummy Dasy, sebab korang gelakkan aku huh~

Ini tuan rumahnya. Iman with his mummy. Pelik Iman agaknya kenapalah auntie2 ni rouh sekali buat kacau kat rumah nenek Iman. Sorry ye Iman, mummy Iman yang salah. Dia yang tumpahkan air kat baju auntie tau. Thanks Seed, bagi aku lunch free hari ni.

Ada lagi gambar-gambar kami di kamera saya. Malas pula nak download hehehe~ Nanti-nantilah ya.

post signature

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: