Cerita Raya: Episod 3

Kemeriahan raya diserikan lagi dengan kehadiran kawan baik saya Noor Raihan dan Nooreha. Tak sangka raya tahun ni dapat jumpa dengan both of them.

Gambar keluarga An tak sempat saya nak snap. Jumpa pun tak lama, tapi hati saya rasa puas sangat. Kak Tam je yang tak ada.

Paling tak sangka bila No sms nak datang ke kampung yang dah bertahun-tahun dia tinggalkan. Nasib baik dia masih ingat lagi jalan ke Gelang Patah. Terubat rindu dengan No. Dia pun terkejut tengok keadaan mak saya. Parents No pun tak sihat. Insya’Allah nanti kalau ada masa saya nak melawat Pak Kassim dan Mak Gayah yang banyak berjasa pada keluarga saya.

Gambar No sekeluarga

Saya pun sempat bergambar dengan No untuk kenang-kenangan. Lepas ni tak tahu bila boleh jumpa lagi. Comel-comel anak No, dah macam kembar.

Kalau No ada dua orang puteri, An pula ada tiga orang putera. Kami masih menunggu Kak Tam punya kad jemputan. hehehehe~

Semoga persahabatan kami akan berkekalan hingga akhir hayat.

Sempat juga tunjukkan rumah Cdot dan An. Lepas No balik saya terus berkemas nak balik Senggarang. huhuhu~ (tiba-tiba jadi sedih)

[nota untuk Kak Tam: Tam.. jangan lupa ko janji 101010 nak naik pelamin..hehehe~ makcik tunggu ni]

post signature

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: