Jolie

Tadi ada seorang customer datang ke office bawa hamper dan paper bag. Saya terpaksa terima, kalau ikutkan boss memang pantang dia terima hamper dari customer.

Oleh kerana dia nak minta tolong saya kirimkan kuih raya ni pada my officemate yang bercuti maka dia pun bagilah saya satu bekas kuih raya ni. Tengok rupa macam sedap. Jolie nama kuih ni glamour betul nama.

Dalam hati berkata,

“En. Jamal nape bagi satu je? bagilah lebih sikit, boleh saya tambah-tambah kuih raya kat rumah”

Isyhhh.. tak bersyukur betul si Hernee ni. Nasib baik dia nak bagi jamah. Kalau tak memang tak pernah kenal dengan kuih raya yang bernama Jolie ni. hehehe~

Rasanya malam ni Jolie tinggal sejarah. Tuan rumah selesaikan dulu. hehehe~

post signature

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: