Cerita Pagi

Masuk hari ni dah dua hari saya menatap PC pagi-pagi di hari cuti. Semuanya atas arahan Wak Sam. Siapa dia tu? Dialah ayah saya. hehehehe~

Suruh buat surat lah apalah. Hari ni suruh lagi. Macam-macam. Layankan saja. Nanti kecil hati pula orang tua tu ;p

Dah terlanjur depan PC haruslah ambil kesempatan untuk online sekejap.

Malam semalam misi saya membuat kuih berjaya akhirnya. Itu pun cuma dapat buat Cornflakes madu saja. Mata dah tak tahan mengantuk. Sambil buat mata sambil terpejam. hehehe~

Hari ni insya’Allah nak cuba buat satu jenis lagi.

Ok, stop here, surat pun dah siap. Ada kerja nak buat.

Selamat berhujung minggu~

[nota sedih: nemo tak sihat, kesian dia senyap je tak aktif macam selalu]

post signature

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: