Projek Malam Tadi

Malam tadi saya sempat melepak di rumah Cdot.

Almaklumlah kembali anak dara En. Nazir tak ada di rumah saya pun datang menjengah makcik yang dalam pantang ni. Agenda utama nak hantar novel yang dia nak pinjam. Tapi sebuah novel pun saya tak bawa. Lupa betul. hehehehe~

Apa lagi kami tukar agenda kami kepada menggodeh blog. Ilmu seciput yang saya ada ni saya share dengan Cdot. Saja tolong dia cantik-cantikkan blog. Macam blog sendiri cantik sangat.

Sempat juga melayan anak menantu simpanan kesayangan ni. (hehehe~ berangan tak sudah jangan jeles ye Mummy Dasy)

Macamana nak jadi menantu ni masih hisap botol lagi. Kasha ni biasalah kalau datang aura kepoh dia, asyik nak bercakap saja kerjanya. Kalau datang angin kus kus dia, kita panggil pun dia tak layan. Macam ni ka mau jadi menantu Che’ Long.

Sempat juga posing bertiga. Nasib baik Rayyan tak meragam. Jengah blog sana. Jengah blog sini. Makin lama mata makin mengantuk. Sempat juga makan kuih tart gulung and air kathira.

Dalam pukul 10 lebih terus balik rumah emak. Tak sampai berapa minit dah selamat zzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

post signature

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: