Bahana Chicken Chop Johan

Tadi saya ada beritahu yang saya sakit perut.
Rupa-rupanya En. Nazir pun sama. Dalam sibuk membuat kerja, sempat ber’email’ dengan En. Nazir. Hari ni rasa teringin nak makan nasi kerabu, jadi saya tanya En. Nazir kalau dia ada apa-apa yang request untuk saya masak.
Apa yang En. Nazir balas,
“Mencabar sngat.. ni abg dh kna skit prut crit brit ni…
Aduh.. thn je ni..
Ni johan pnya chiken chop ar ni…
Uuuhh….lpak tu.. nyaris2 srnder td..
Sib bik bleh than..”

Kesian dia. Kesian juga saya. Apa nak buat bukan salah si Chicken Chop. Salah orang yang makan tak ingat dunia.

post signature

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: