Mengidam Sardine

hari ni habis training pukul 5. sempat masuk ofis sekejap.

sambil check kerja2 yang tertunggak sempat juga ber'email' dengan en.nazir. saya tanya dia nak makan lauk apa malam ni. tiba-tiba tak ada idea nak masak apa. en.nazir pun bagi la idea masak lauk sardine. dari hari tu saya dengar dia mengidam nak makan sardine. banyak2 makanan sardine yang dia teringin. saya pun layankan saja tekak dia.

balik kerja terus singgah kedai beli sardine cap botan. nampak ada ketam. saya beli 4 ekor nak rebus je. dah siap beli semua balik rumah terus bersilat di dapur.

at last, dapat juga makan lauk sardine. hehehe.

[posted via nokia xpressmusic]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: