Bengkek Je Kan~

Jam dah menunjukkan 5 minit lagi ke pukul 1pm. Maknanya 5 minit lagi lunch hour. Tiba-tiba dengan masa yang suntuk ni, boss saya hantar email.

“Dear Hernee,

Pls assist on the below by today.”

On the below yang dia maksudkan ialah “Monthly Rolling Forecast 2009”. Dia lupa ke yang pukul 2 – 6 pm saya tak akan wujud di ofis ni. Bila masa saya nak siapkan kerja ni. Saya dah plan nak balik awal hari ni. Lepas kelas petang ni, terus cabut balik. Kenapa la dia tak bagi kerja awal-awal kan senang. Aduyai. Cina mudah lupa la~

Sekarang saya kena korbankan lunch hour saya untuk beberapa minit. Sabar je la~

[Nota Periksa: Petang ni ada test, tak sempat nak jengah notes. Malam tadi sekali lagi study sambil tidur ;p Walaupun kesuntukkan masa, sempat gak nak luah perasaan di blog ek.. felik..felik..]

post signature

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: