Pink? Geli Jek


Saya adalah ‘Pink Lover’. Tapi bila saya cuba tukar blog jadi kaler pink, ada satu suara menyahut dari belakang.

“Pink? geli jek”

Saya terus batalkan niat nak menukar kaler pink.

Sebaliknya saya tukar kepada kaler kegemaran si beliau tu. Kaler hijau. Tapi si beliau belum sempat jengah blog ni lagi. Beliau tu sangat malas nak meng’update’ blog ni. Macam-macam alasan dia bagi. Takde idea la. Malu la. Saya pun pelik, beliau malu dengan siapa??? dan malu kerana apa???

Siapakah beliau itu????

Tak lain dan tak bukan, En. Nazir

Dushh..dushh.. ;p

post signature

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: