Exam PTD

Hari Sabtu saya ke rumah mak. Tengok ada pulak surat untuk saya dari SPA. Surat tawaran untuk ujian bertulis Pegawai Tadbir Diplomatik (PTD) rupanya. Dah 2 tahun saya tak ambil exam ni. Kali ni kena pergi juga. Aduh dah dapat bayangkan betapa mencabarnya soalan tu nanti. Examnya 8 Ogos 09 hari Sabtu, kat Hotel Suria City, JB. Exam ni biasalah sehari suntuk. Harap-harap Allah permudahkan usaha saya menjawab.

Makanya, masa saya harus dibahagi sama rata untuk buku Malaysia Kita, untuk notes English Class yang ada test this week dan untuk novel Ilham Hati. Rasanya dalam tiga buah buku ni, mata saya paling celik dan terbeliak bila baca buku yang ke-3. hehehe~

post signature

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: