***Entry Khas Untuk Pok Teh***

***Entry Khas Untuk Pok Teh***

Semalam Makcu datang rumah mak, dia bawa anak-anak Pok Teh sekali. Lepas tu kami ramai-ramai ke rumah Mak Anjang. Saja bawa jumpa Tok Mok pulak. Semua happy je. Dapat jumpa sepupu sepapat.

Ni masa dorang tengah syok main bola. Bila cakap nak hantar gambar kat Pok Teh semua tak sabar nak bergambar.

Tok Mok pun tak sabar-sabar suruh orang ambil gambar dia. Dia tanya nak bagi kat Pok teh macamana. Orang pun bagitahu “Nanti orang masukkan gambar Tok kat internet”. Dia angguk tapi entah dia faham ke tidak tak tahulah maklumlah orang tua ;-p Kami ketawakan dia. Dah macam Penyimpan Mohor-mohor Besar Raja-Raja nak beritahu bila tarikh Raya. hehehe~ Ampun Tok Mok.


Iffah sempat jelir lidah lagi tu. perut dah kenyang baru lepas makan. hehehe~

Adik Ayan.. masa on the way nak ke rumah Mak Anjang. Tok Mok nak cium dia tapi dia lari-lari pula. Dah orang tua tu touching. hehehe~ Gambar Mahirah ter’delete’ pulak. Nanti kalau ada apa-apa aktiviti kami orang update lagi ye.

[Nota Kuning: Tak sabar nak tunggu 5.30pm nak pergi makan buah-buah free]

post signature

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: