Bulan Training

Hari ini dan esok saya tiada di pejabat. Saya ber’training’ di Bale Equestrian, Leisure Farm Resort. Tempat Umi Nawfal lunch tu.hehehe. Saja nak menyelitkan nama Umi Nawfal. Rasanya bulan lepas dan bulan ini dan juga bulan Julai akan datang adalah bulan ber’training’ untuk saya. Apa nak buat boss dah arahkan pergi saja. Lagi pun kebanyakkannya saya nominate diri sendiri. hehehe. Tengah-tengah gawat macam ni susah untuk dapat external training, jadi ada internal training saya sapu habis.hehehe. Minggu depan juga saya akan bercuti pada hari Jumaat. Hari Isnin nya ada satu lagi training untuk bulan ni. Lantaklah asyik ber’training’ ;-p

post signature

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: