Hadiah Sudah Di Pos

Hadiah untuk kawan-kawan yang berjaya dalam ‘contest di blog saya’ telah pun saya pos ekspress kan semalam.. itu pun dengan bantuan adik saya Ayu.. En. Nazir tukang belikan sampul pos ekspress tu dan Ayu jadi mangsa mengepos..hehehe~ harap-harap sampai dengan selamat.. Untuk Umi Sufira, Neezareef, Hajarus, Syahza.. let me know ye kalau dah sampai ke tangan kawan-kawan semua.. itu saja yang saya mampu.. nanti bila dah cuba jangan lupa snap dan tayang di blog kawan-kawan ya.. permintaan saya tu kena tunaikan..hehehe~ Untuk Mummy Dasy & Umi Nawfal.. hadiah awak berdua saya pos melalui lkapal laut..hehehe~ jadi sampai dalam masa 3 bulan lagi..hehehe~ acah aje.. awak berdua punya saya hantar sendiri di rumah masing-masing.. mungkin hujung minggu kerana buat masa ini belum ada kesempatan nak ke rumah awak-awak..hehe~ sila sediakan makanan yang sedap-sedap ya! dan jangan lupa tayangkan di blog juga..

Kepada semua terima kasih atas sokongan anda.. rajin-rajin lah melawat blog yang serba kurang ni.. Saya sayang kawan-kawan blogger semua..

post signature

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: