Tak Boleh View Blog

Dari pagi sampai lah ke petang saya tak dapat view blog saya ni.. apa sebabnya pun saya tak tahu.. bila saya view saja keluar lah pesanan khidmat masyarakat dari Microsoft Internet Explorer..entah-entah company ni dah block blog saya kot..huhuhu~kalau di block takkanlah saya boleh update..ye tak? isyhhh..confuse betullah..semalam masa meeting petang.. tiba-tiba boss saya tersebut “I tak nak datang ofis duduk bukak blog” ayat tu memang bukan ditujukan untuk saya..ditujukan untuk practical student di department kami.. tapi saya yang terasa.. hehehe~ berderau darah.. nampaknya boss saya bukanlah buta blog..

post signature

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: