"aku xtau ko nih islam ke x?"

Apa perasaan korang kalau orang mempertikaikan keISLAMan korang???
ini terjadi kepada saya.. baru sekejapan ni..
si M***kuk yang saya ceritakan semalam tu reply email saya..
dia cuba menaikkan darah saya.. ni ayat sopan dia..

“aku xtau ko nih islam ke x?”

sebelum tu dia ada kata saya tak jawab salam dia..
saya rasa dia yang pekak badak..
jauh sangat melencong dari tajuk claim kan..
dah tak puas hati salam pun jadi isu..

terkesima saya bila orang bagi soalan macam tu..
siapa dia nak tentukan keISLAMan saya..
siapa dia nak menilai saya..
walau macamana pun saya dah pun settlekan claim dia..
Mint nasihatkan supaya tak payah buat..
saya malas nak panjangkan cerita..
biarlah dia.. tak kuasa saya nak melayan orang macam ni..
semoga Allah lindungi saya dalam apa jua keadaan..Amin2..

[Nota sedih berwarna biru: Sedih pulak hati saya bila org cakap macam ni]

post signature

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: