Tak Sanggup Menyepi

Ya Allah..rasa tak senang duduk kalau tak jengah blog..
masa training tadi ingatkan nak curi2 masuk blog..
sekali check pc takde network connection daa..
hamapagas betul..terpaksa tunggu balik rumah..

ni update secara ringkas..tepat dan padat saja..hehe~
untuk hilang kan rindu kawan2 pada saya..
haiiipppp..ada yang rindu ke????hehehe~

habis training tadi dlm pukul 5.20..
terus cabut balik rumah..malas nak singgah ofis..
saya call En. Nazir..tanya dia kat mana..
dia bagitau yang dia tengah cat rumah..
so balik saya terus je menuju ke rumah kami..

saya memang suka kerja2 mengecat ni..
dengan pakai baju kerja saya pun tolong cat rumah..
gambar nanti saya upload..ada bukti saya tolong..hehe~
wahhh..letih makcik mengecat petang tadi..
rumah mak ni pun saya yang cat sama2 dgn sepupu..
kami tak cat keseluruhan dinding..
just cat untuk feature wall saja..
cheh~ dah macam Deko Bersama Hernee pulak..

lepas siap cat..
terus balik rumah siap2 nak ke pasar malam..
teringin nak makan kue tiaw Zaini + ayam madu..
sampai sana tinggal kuali je..ayam madu ada lagi..
last2 beli je kue tiaw org lain..
tapi rasa dia..tak sama macam kue tiaw Zaini..huhu~

makan je la dah rezeki..
dapat air free lagi dari jiran belakang rumah yg jual air..
satu kemestian kalau ke pasar malam..
mesti dapat air free..sukeeeee..
balik rumah ngappp..ngappp..
terus layan blog kejap..

ok lah..dah sampai masa nak tidur..
esok training lagi..saya sukeeee..
boleh berfoya2 sikit..hehehehe~
till then..dadaaaaaaaaaaa~
don’t miss me..lalalalala~

post signature

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: