Selamat Pengantin Baru.. Haryati & Nik Mohd Syukri

To Yatie & Syuk
Selamat Pengantin Baru
..Selamat menjalani hidup berumahtangga..
Semoga bahagia hingga akhir hayat..

Semalam kami sekeluarga meraikan majlis perkahwinan sepupu..
boleh tahan meriah..maklumlah dah berkumpul ramai²..
ada saja cerita yg nak dikongsi..
tapi kali ni family Makcik & family Pak Long tak balik..
Makcik..hubby dia kursus kat Penang..
Pak Long..ada masalah kesihatan..
terasa gak bila dorang ni tak de..
macam biasa juga lah..rewang merewang..
tolong menolong buat kerja..
pengantin bersanding dlm pukul 2.30..
kaler tema maroon..alamak saya takde baju maroon..
baju yg saya pakai ni pun beli last minute..
sempat singgah kat Pekan Senggarang hari Sabtu..
kira ala² maroon yg dah dicairkan la ek..
Syuk ni orang Terengganu..
maka ramai juga lah kaum kerabat dia dari sana..
mesti dorang pelik..berapa banyal tol daaa..
biasa lah orang Johor..
tak meriah kalau takde tol² ni..ehehe~
adik saya Anna pun join sekaki..
sabar je lah..layan lah gambar di bawah~
sebelum maghrib semua bersurai..
balik rumah masing²..
kesimpulannya.. 2 hari yang memenatkan tamat!

post signature

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: