Lunch @ Pizza Hut Nusa Bestari

Tadi kan saya ada bagitau nak lunch dgn Geng Makan..
tepat pukul 12.30 saya dah terpacak menunggu Aien..
Mint datang lambat sikit..ada hal katanya..
baru nak parking tup² kereta Mint dah ada kat belakang..

sampai² terus order coz semua dah lapar..
Aien nak makan pizza..so order Combo Set No1..
Mint nak makan spagetthi.. Combo Set 2..
Saya nak makan spagetthi gak..
tapi saya amik Meatball Bolognise..
plus Garden Salad share bertiga..
air macam biaso la..
makcik tak minum air gas ni haa..
ice lemon tea je la..

saya sempat snap gambar kat atas tu je..
spagetthi saya..hampeh.. dah abis makan baru ingat..
dah lapar sangat dapat terus bedal..
kami sangat tamak ambil garden salad okeh..
menggunung ko..boleh bankrupt Pizza Hut..hehehe~
ala kita bayar kan..makan je la..

Ni la Geng Makan sejati saya..
Aien N Mint..dua² sebaya..23 tahun..
sorang dah jadi ibu..yg sorang lagi belum..
terasa muda i kawan dgn org 23 tahun ni..hehe~
sebelum menayang muka dorang kat sini..
saya dah mintak kebenaran dulu..
ala..dorang tak bagi pun saya tetap nak tepek gak..
sebenarnya yg teringin sangat nak makan spaghetti ni Mint..
tapi macam biasa lah..dia yg tak abis makan..
saya pun tak larat nak tolong kenyang gila..
apa pun saya sangat enjoy lunch dgn dorang..
thanks ye adik²~

post signature

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: