Terkejut Beruk

* dah boleh upload pulok ;-p

Pagi ni agak terkejut beruk juga la..
mana tak nya pagi lagi ada orang MMS saya..
bila buka MMS saya tengok nama Dida yang keluar..
aikkkssss..dia MMS gambar Kura² Silver dia..
kat tepi lampu depan ada calar..
kenapa pulak minah ni..

Kat MMS tu dia type..

Terlanggar b**tot keta org masa parking”

minah ni langgar kereta orang rupanya..
saya sempat reply sms dia..
sekejapan dia call saya dan ceritakan kisah sebenar..
rupanya masa dia nak parking..
tiba² dia rasa terlanggar sesuatu..
rupanya dia dah gesel keta orang lain..

saya sempat tanya siapa yang salah???
orang tu ke dia..tapi dia kata dia parking ikut petak yg betul..
cheh~ dah terror nampak kawan saya ni..hehe~
saya tanya lagi..kena bayar apa² ganti rugi ke pada tuan kereta..
dia kata tak pun..tuan kereta tengah makan..
aikkkssss???? camano tu???
ko langgar lari ae? hehehehe~

apa pun..bawa kereta elok kawan² semua..
ingatan ini untuk diri saya juga..
ingat..“nyawa tidak boleh diganti dgn wang ringgit”

***pesanan khidmat masyarakat di herneenazirlife.blogspot.com.. ;-p

Nota purple: orang yg accident tak update lagi dalam blog dia..saya dah over..hehehe~

post signature

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: