Thai Relaxing Foot Massage

Okeh..ini adalah entry yg saya janjikan..
cheh~ macam lah ada orang yang menanti nak baca..

Lepas makan di McD..
kami ronda² kat ground floor..
itu yg terjumpa booth Thai Relaxing Foot Massage ni..
saja nak mencuba..kebetulan memang tumit kaki di sengal²..
saya malas nak cuba..saya pengGELI..hehehe~

Baru berdiri baca² dah kena goda dgn Makcik Thai ni..
En. Nazir ambil foot massage..30 minit saja..RM25..
saya menunggu je sambil merayau..hehe~
baguslah cara dia urut tumit kaki tu..
siap guna entah kayu apa entah..
cucuk² dekat tumit kaki..
Makcik Thai ni asyik tanya En. Nazir…
“Sakit?” dengan loghat Thai dia..
Saya gelak je tengok kan..

Macam² gaya Makcik Thai ni urut..
beletup letap..jari kaki En. Nazir kena tarik..
kalau saya yang kena urut kat tapak kaki tu..
confirm terjerit geli..hehehe~

dah siap dalam masa 30 minit..
kami pun keluar dari kedai dia..
seboleh²nya dia hasut urut 1 jam untuk 1 badan..
lain kali je lah ya..
kami nak balik..dah letih sangat dah ni..

post signature

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: