Tag Umi Nawfal..anda pemandu???

Tag dari Umi Nawfal

1) Anda boleh memandu?

boleh jek~

2) Memiliki lesen memandu? Sejak bila?

mestilah ada..sejak tahun 2004..

3) Bila tarikh luput ?

07/07/09..senang nak ingat coz setakat ni maintain 07/07..

4) Dimanakah anda mengikuti kelas memandu?

masa study di Melaka..lupa pulak nama driving school tu..kat Ayer Keroh Melaka

5) Instructor pertama anda?

Ayah saya..En. Samshudin..hehehe~ masa di Melaka tu..En. Zaidi tak silap.. agak g*tal orangnya..

6) Kenderaan yg anda bwk sekarang?

Kancil berwarna putih..

7) Impikan kenderaan lain?

of course!! Honda Jazz satu! ;-p

8) Pernah kemalangan?kemalangan???

Alhamdulillah tak pernah..minta dijauhkan..

9) Kenangan manis/pahit sewaktu belajar memandu?

Manis..berjaya dapatkan lesen PROFESSIONAL (kata Umi Nawfal) dgn sekali percubaan sahaja..

Pahit..saya sorang je yg lepas masa ni..kawan lain (Emmy,Ajie,Aini) ada sikit kena kelentong dgn cikgu g*tal itu..bab payment la..pahit gak la tu kan..aci tak?

10) Tips buat mereka yg ingin mengambil lesen?

kena percaya pada diri sendiri..buat apa amil lesen kalau tak nak cuba drive..kelak lesenmu itu akan luput di telan usia..chewah~

Yang kat bawah ni sila jawab tag ini ye..kalau dah pernah jawab abaikan saja..

Mummy Dasy->> Siti->>Neezareef->>Azure->>Joegrimjow->>Hajarus->>Herni

dan siapa saja yg rasa teringin nak jawab.. silakan.. ;-p

post signature

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: