Tag from Mummy Dasy

Tag from Mummy Dasy..
Buat modal update blog..hehehehe~

1) Adakah anda suka blogging? Kenapa?

Sangat lah suka adanya..tak makan pun tak apa..hehehe~ tipu..kerana tak blog sehari saya akan jadi angau dan gila bayang dgn blog..sehingga terbawa² dlm mimpi..cheh~

2) Blog siapa yang selalu anda skodeng? Nyatakan 5

Blog semua yg saya yg saya follow..lebih dari 5 tau..

3) Adakah anda menginginkan seseorang dalam hidup anda? Yang boleh menemani dan menyayangi anda sepenuh hati? Dan siapa kah orang itu?

Mestilah..orang nya ialah En. Nazir..hubby kesayangan..chewah~

4) Taken or single? Mana lebih bagus?

Of course lah taken..tak mo la single² sunyi..hehehe~

5) Pernah tak cinta anda tidak dibalas?

Tak pernah kot..saya yg tak membalas cinta org ada la..hehehe~

6) Ciri-ciri idaman gf/bf anda?Nyatakan 5

Idaman?? Alhamdulillah apa yg diidam dulu ada dlm diri dia sekarang ni.. dia selalu buat saya ketawa..joker gak En. Nazir tu..hehehe~ yg penting kami terima diri masing² seadanya..

7) Nak berapa anak?

Bergantung pada rezeki dari Allah.. kalau boleh nk 2 boys n 2 girls..sgt² suka anak kembar..mana tau ikut family sebelah En. Nazir..hehehe~

8) date of birth..

16 May, 1981 (Teachers’ Day)

9) Best present yg penah dpt?

Apa saja present yg saya dapat saya daripada En. Nazir saya rasakan best..hehehe~

10) Gift yg di impikan..?

Honda Jazz..ada siapa² nak sedekah??? Hehehe~

11) Fav colour

Black, Pink, Chocolate, Green, Orange,Blue

12) Fav numbers?

5

13) Best place yg ingin dijejaki?

MEKAH juga nak menyaksikan kebesaran Allah secara lebih dekat..

14) Rase bahagie bile…..

Dapat bersama² dgn En. Nazir dan semua family..

5 orang yang hendak di tag :

Umi Nawfal–>>@myleaMi@–>>FizaFidi–>>Zahidah–>>Syahza

post signature

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: