Permintaan saya

Saya nak cuba request untuk tak pergi training 24-26 ni..
saya nak pergi the next batch..
dari pagi plan nak jumpa boss..
tapi sampai la ni..tak dapat jumpa..

saya nak bagitau yg saya ada majlis penting..chewah~
harap dia faham dan bagi permission..

“Ok la Hernee..u can go 4 the next batch”

ni dialog yg saya harapkan..
lagi pun utk department saya..
saya lah yg akan nominate participant nya..
HR pun satu..suka hati je nominate orang..
inform lah dulu..tak tahu ke org dah ada plan..
memang dorang tak tahu pun kan~

cepatlah masuk ofis boss ku oi..
kecut perut pulak rasanya..hehehe~

nanti saya update..
adakah permintaan saya ni diterima..
tunggu ye~

post signature

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: