Ku di dalam dilema…ooooooo

Pagi ni sampai ofis awal..
maklum la..saing En. Nazir dia keje siang..
7.30 dah keluar rumah..
sampai ofis..buka email..
dan tiba² saya terkesima..wah~ ayat..

Terkesima dapat email kena pergi training..
saya takde masalah untuk attend training..
yg menjadi saya bermasalah bila training tu jatuh pada..
24-26 April 2009..tarikh² yg saya tunggu²..
25 April..kawan saya Azie kawin di Benut..
26 April.. cousin saya kawin..
training 7.30am until 6.30pm everyday..
kat New York Hotel, JB..

huwaaaaaa…
macamana ni..apa nak cakap dgn dorang..
sedih betul lah.. dah plan nak jumpa kawan²..
the next day nak jumpa sedara mara..
nak rewang²..semua hancuss lebuss..

the best part pulak..
En. Nazir pun one of the participant..
sama batch dgn saya so senang sikit..
boss saya pulak baru sekejap tadi dah cakap nak attend batch lain..
ahhhhhhhh..tension betullah..
bru plan nak tukar batch lain..

kesian pulak kat En. Nazir..
hari sebelum training tu dia keje malam..
takkan lah balik keje terus nak gi training..
siapa yg nominate nama dia tu..
memang takde hati perut betul..
nak suruh En. Nazir tidur masa training agaknya..

adoiyaiiii..
saya sangat serba salah sekarang ni..
masa Emmy kawin saya tak dapat datang..
itu sebab saya miscarriage hari tu..
masa Azie kawin saya dah plan nak datang..
tiba² kena attend training pulak..
sedihnya…

sekarang dlm hati saya hanya berdoa..

“Semoga pihak HR postpone training ni..dalam bulan awal bulan 5 ke ok la..”

suka² hati saya je kan..
ahhhhh…rasa nak menjerit je ni..😦

post signature

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: