Ke Mana Saya Menyepi

Semalam saya menyepi dari dunia blog..
ke mana saya pergi..
saya tak kemana.. ada di rumah..
bagi peluang Ayu n Ana update blog dorang..
cheh~

aktiviti pagi macam last n3..
lepas balik poco² tetiba nak makan meat ball spagetthi..
terus ajak En. Nazir ke pasar..
nak beli bahan²..chewah..
balik pasar terus masak pung pang pung pang..
pukul 12.30 dah ready nak makan..

masihkah anda ingat..
semalam hari last PC Fair..hehehe~
yang sudahnya saya tak pergi juga kali ni..
tetiba rase takde perasaan nak pergi..
ikutkan memang dah plan nak pergi lepas balik hantar Ayu..
tapi saya cakap dgn En. Nazir tak nak pergi..hehehe~

last² kami ke Jusco Taman U..hehehe~
kami belanja barang² untuk rumah..
ada lah sikit yg kami belanja..
malas snap..coz dah huru hara dgn barang²..

dah penat membeli dan membelah..
kami singgah SR..
penat gila + lapar gila..nasib baik tak gila..hehe~


saya order..Frosty Lemon Tea
+ Rosted Chicken with Tumeric Sauce..
En. Nazir pulak order.. Grilled Blackpepper Chicken
+ Green Apple Kasturi..
kami share mushroom soup..
mula² plan nak makan pizza..
tapi orang ramai sangat..
tu yg ubah haluan tu..

dah siap² makan terus balik..
nak tengok ABPBH..hehehe~

post signature

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: