Ini Semua Zie Punya Pasal

Percayakah anda kalau saya katakan..
Ini semua Zie The Princess Redbloodsnow punya pasal..
dia yang dah buat saya kecuq ayaq liuq semalam..
hehehehe~ apa lah..tekak sendiri nak salahkan orang..

;-p

oleh kerana semalam petang Zie dah menepek gambar roti canai..
makanya balik dari keje saya terus plan ajak Ana dan Bariah ngeteh..
kami pergi lepas maghrib..hehehe~
wahhhhh..mentang² En. Nazir balik kampung..kan main lagi..
saya dah mintak izin dulu b4 keluar..hehe~
sepatah kata Ceera.. masih ingat suami..hehe~

Kami mengeteh kat Restoran Marni..
roti canai dan teh ais dia memang kegemaran saya..
sangat sedap..Roti tampal goyang for us..
malam ni macam ada plan nak makan something la..
wahhhhh..semakin over..
mesti Azam & Seed cakap..
“Che’ Long ni keje makan je..hehehe~”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: