Mari ke Jakel


Lokasi seterusnya..
Kami ke Jakel..
wahhhhh..ramainya orang..
semua berebut coz mega sales sampai 10/04/09..
discount up to 85%..
macam biasa la Jakel sesak gila dgn manusia..

Tujuan kami ke sini nak cari langsir..
jadi terus ke tingkat 2..pusing²..takde yg berkenan..
sebenarnya saya hanya nak mencari day curtain saja..
nak cari kaler putih plain..
night curtain dah ada dlm pakej..
so tak payah makcik nak poning² kepalo..hehehe~

Tak jumpa kat tingkat 2, kami ke tingkat 3..
sambil² tu..jeling² carpet juga..
belum sempat jumpa langsir..
kami dah sambar carpet dan alas kaki..
carpet bulat..bulu² kaler hijau..ala² rumput..hehe~
sekarang ni mata En. Nazir dah terpaut dengan kaler hijau..
dan saya pulak dah terpaut dengan kaler coklat..hehe~
jadi untuk adil dan saksama..
langsir dan sofa kaler coklat..
carpet kaler hijau..hehehe~
terlupa nak snap carpet tu..
dah asyik memilih..hehehe~

dah siap beli baru cari langsir..
kami beli yg simple² je..
RM18 se meter..kami beli 15 meter..tingkap pun tak banyak..
maka nya..tak lama lagi bermulalah projek pertama saya..
projek apa? projek jahit langsir..
jahit rata je..harap² berjaya..
dah lama tak menjahit ni..

dah siap beli langsir..
terus patah balik ke Starworld Lighting..
jadi pulak nak belikan Kak Andak kipas..
macam² En. Nazir ni tau..
dah beli²..tiba² En. Nazir kata..

“lepas ni kita singgah JJ Bukit Indah la..”

uikssss..tak ngantuk ke mamat neh..
(cakap dalam hati saja) ;-p
saya on je..lagi suka dapat cuci mata..hehe~
sambung next n3..hehehe~
berapa banyak sambungan daaaa…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: