Blogger Ceera di I Remaja

Entry ini khas untuk my favvy blogger.. Ceeramoon..si pencinta hijau.. ;-p

Pada mula nya saya plan nak publish entry ni pagi semalam..
after dapat keizinan daripada Ceera..
tiba2 En. Nazir balik keje terus ajak saya ke Jakel, Tampoi..
saya pun apa lagi berdezup siapkan membasuh baju..
kemas2 dan akhir nya keluar dari rumah pukul 12 lebih juga
..

nak update malam..tak blh upload pic pulok..
ni yang postponed sampai ke pagi ni..

Saya sangat suka membaca blog Ceera ni..
sebelum ni saya adalah silent reader Ceera..
link blog dia pun saya dapat dari blog Ayusolo last year..
my senior masa di UiTM Lendu, Melaka..
masa tu tiap2 hari saya view blog dia..
sangat santai bila baca n3 dia..
dah beberapa bulan baru saya say ‘hi’ kat dia..
saya tak tahu lah Ceera ingat ke tidak..hehehe~
saya sangat segan masa tu..
maklum lah Ceera ni glamour orang nya.. ;-p
setakat blog cikai saya ni buat segan je kan..hehe~

Hari tu saya baca n3 Ceera yg mana dia akan keluar dalam satu ruangan di majalah I Remaja..
keluaran bulan April..so semalam saya ke pasar malam..
dengan gigihnya saya singgah ke kedai buku..
semata2 nak mencari majalah I Remaja ni..
walaupun saya tak berapa nak remaja lagi sekarang ni..hehe~
padahal saya tak pernah beli pun sebelum ni..
melilau mata saya mencari majalah I Remaja..
wahhh..rezeki saya..tinggal 1 je kat kedai tu..
saya selak2 ..tup2 nampak ada muka Ceera..
kat page 74 & 75 Isu Kegawatan Ekonomi..
tajuk artikel tu.. Banyak Peluang Jana Pendapatan..
huisyhhh..glamour nya Ceera ni kan..
banyak juga pengalaman blogging yang dia kongsi bersama pembaca..

ada juga kesilapan yang penulis terangkan..
tapi dah di perbetulkan oleh Ceera di blog nya..
kalau rajin jengah lah blog Ceera..
To Ceera..i hope that, blog Ceera akan terus ceria..
Dan menjadi blog paling informative di Malaysia..

Wahh~ poyo betul ayat saya..
Banyak2kan lagi tutorial..cheh~
Ajar orang yang tak terror macam saya ni..hehe~
Luv your blog so much!!!

Nota kaki: Kepada blogger2 tersenarai dlm list “I Follow U”.. i luv ur blog too..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: