Tag from Princess Redbloodsnow

Saya telah di tag oleh si cantik manis Princess Redbloodsnow
saya sangat admire dengan mata dia.. ;-p
tengah rajin nak menjawab tag..jadi tak perlu berlengah..
kelak basilah tag dari Zie ni..hehe~

1.Letakkan gambar profile anda:

Inilah gambar profile saya setelah berumah tangga..hehehe~
sebelum gambar saya seorang saja..gambarnya masih ada dalam simpanan saya..

2.Terangkan maksud gambar itu:

Maksudnya..gambar ini di ambil semasa hari pernikahan kami pada 18 Oktober 2008
hari bahagia kamilah kiranya ini..hari bahagia harus di abadikan..hehehe~

3.Kenapa pilih gambar itu?

Entah tak ingat kenapa..memang suka nak pilih gambar ni..apa yang penting blog ini milik kami berdua..

4.Nak tag siapa???

Saya nak tag:
saya juga malas nak meletakkan link.. aci tak?

Umi Sufira
Zahidah
Fiza
Siti
Umi Nawfal
Cdot
Dida
Anna
Ayu

**Nama2 di atas jawablah sekiranya ada masa terluang..macam biasalah kalau dah pernah menjawab abaikan saja..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: