Photo of The Week 9

Pagi tadi..En. Nazir bagitahu saya..
malam tadi dia jengah fp Photographer kami.. En. Fendy..
tajuk entry dia “Photo of The Week 9”
baca punya baca rupanya..
FY Photography dapat tempat kedua minggu ke 9..
dalam Wedding In The World
Entry dia as below..
Friday, 20-Feb-2015 02:07Email Share Bookmark
Photo Of The Week – Weddingsintheworld.com FYPHOTOGRAPHY telah mendapat pengiktirafan dunia pagi ini.Entry saya di portal photographer bertaraf antarabangsa weddings in the world telah mendapat pengiktirafan. Saya terpilih sebagai pemenang kedua di dalam edisi ‘Photo of the week’ . Dengan pengiktirafan yang cukup bermakna ini saya akan terus berikan sentuhan-sentuhan ajaib. Terima kasih diatas sokongan anda semua. Keputusan penuh boleh dilihat di portal weddingsintheworld.com . cheers
yang buat kami jadi kembang kuncup ialah..
gambar pengantin yang membantu itu adalah gambar kami
hehehehe~ tak sangka pulak kan..
walaupun baru hari ni dapat tahu..hehe~
yang peliknya..kenapakah tahun publish 2015..apakah??? ;-p
pada pendapat saya disamping kreativiti photographer..
yang banyak membantu adalah “Pengantin Perempuan” nya..hahaha~
makan hati En. Nazir baca entry ni..
perasan lah tu..saja menceriakan hidup sendiri..
kalau nak diikutkan ada gambar lain yang lebih cantik..
kenapa lah dia pilih gambar ni kan?
mesti ada sesuatu yang penilai nampak unik..
setahu saya photographer ni pemikiran dia sgt unik..
kadang² dorang boleh nampak apa yang kita tak nampak..
sampai sekarang saya masih belum tunjukkan hasil kerja Fendy..
masih dalam proses lagi.. hehehe~
saya akan asingkan gambar kahwin saya dlm blog lain..
nanti boleh lah kawan² jengah ye gambar basi tu..hehehe~
itu saja nak jaja pagi ni..hehe~
Nota kaki: Kepada bakal² pengantin boleh lah survey² FY Photography

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: