Happy Birthday To Ayu

Hari ni birthday adik saya Ayu yg ke 17thun..
sekejap je dah jadi anak dara kan..hehe~
jangan habis SPM terus nak kahwin sudah..
tapi kalau dah jodoh tak siapa boleh halang..

Apa pun saya mengharapkan dia dapat further study..
saya tak paksa.. biar dia sendiri yang nak..
kalau paksa pun tapi dia study main² kan dah rugi tu..
saya harap juga.. Cik Yol..tak kacau Ayu kat hostel lagi..

Semalam dia call mak..
dia bagitahu yang kat hostel dia kena simbah tepung..
hahaha~ padan muka..kawan² kenakan dia..
biasalah kan adat lah duduk hostel..
kawan² mesti excited nak kenakan time birthday..

~The Sweet 17~
Happy 17th Birthday to my sister.. Ayu..
♥May Allah bless u!♥
♥May all ur dream comes true♥
♥Good for ur SPM 2009♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: