Blog ku bukan blogmu.. ;-p

Telah di Tag oleh Mummy Dasy

1. Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?

Life Dreams
♥My Minds ♥ My Thoughts ♥ My Feelings♥

Kerana blog ini banyak menceritakan tentang kehidupan serta impian saya, En. Nazir dan family..

2. Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?

http://herneenazirlife.blogspot.com/

Itulah link nya.. timbul idea setelah menemui En. Nazir..hehehe~ sebelum ni blog ni saya private kan.. public blog cuma menggunakan friendster blog sahaja..

3. Apakah ‘method’ penulisan dalam blog anda?

Method? Saya menaip apa saja yang saya rasa sesuai untuk di kongsi dengan kawan² bloggers.. kebanyakan nya tentang kehidupan saya..cerita tentang saya, En. Nazir & family kami..

4. Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?

Setakat ini tak terfikir lagi..Sayang gila blog ni walau pun entah apa² entah..hehehe~

5. Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ni?

Mummy Dasy.. dia ni classmate saya masa sekolah.. merangkap bestfriend dalam satu group yang sekepala.. sangat kecoh orangnya.. suka menjerit dari dulu sampai sekarang..hehehe~ ampun Long.. dah ada 2 orang anak.. walaupun rumah kami sekangkang monyet..tapi nak jumpa sgtlah susah..hehe~dia terror Maths tau..

Senaraikan 5 orang yang akan anda tag.

♥ Shay ♥
♥ Herni ♥
♥ Yazeema – cinta abadi ♥
♥ Lady D ♥
♥ KeiraNazril ♥

Nota kaki: Kalau dah pernah jawab abaikan je lah..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: