Bercanda Di Pasiran Pantai..ahaks!

Sebelum meneruskan perjalanan balik ke GP..
chewah ayat~ kami sempat singgah ke Pantai Rekreasi Punggur..
masih lagi dalam kawasan Batu Pahat..Rengit kot..
saya belum jelajah seluruh BP..masih fail peta BP.. ;-p
Saja ambil angin..sekali sekala nak bercanda dgn En. Nazir..
Hari Ahad ramai juga orang datang ke sini..
Mungkin ada yang memancing.. ada juga anak² kecil yg mandi manda..
haiikkk? air surut pun mau mandi kaaaa? hehehe~

ni masa baru sampai..cheh~
kenapa lah muka saya terkepit macam tu ye..hehehe~

aksi yang muak untuk anda lihat..hehehe~
tapi saya tetap nak tayang muka..


anak siapa la ni ek?
dah puas main pasir..dia duk depan anak sungai pulak..
nak terjun ke apa tu..ke tengah fikir nak buang air kat mana.. ;-p
tengah² meronda dan bercanda di pasiran pantai..
tiba² mata saya terjahat skodeng orang pulak..hehe~
apa yang saya nampak..
**Amaran Keras! Sila jangan tengok gambar di bawah.. ;-p

ada orang sedang bercengkerama..
belek punya belek..ingatkan orang Melayu..
rupa²nya orang Cina..biaq pi lah kan.. hehe~
tapi tangan gatal tetap nak snap okie..
ampunkan saya~

Gambar² di bawah ni semuanya di “capture” oleh En. Nazir..
kalau ada rezeki lebih nak je saya belikan dia camera DSLR..
dan sponsor dia ke Photography Course kat AZ Saloon & Bridal..cheh~
tambah ilmu di dada..dia memang minat..

cuma belum ada kemudahan yg betul..
terpaksa lah snap guna hp or camera yg kami ada tu..hehehe~
>> Layankan saja gambar² itu..

“Hernee Nazir” ;-p

“Merenung Keindahan Alam Ciptaan Tuhan”

ni la modelnya..amacam ok tak?
kalau Damya Hana tengok ni..
mesti next novel dia ambil saya jadi model utk cover depan..
tak pun ambil je gambar ni jadi cover..hahaha~ perasan lebih!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: