Akhirnya..saya di sini..

***n3 ni menyelit before n3 Pantai Punggur***

Akhirnya..plan punya plan..
lepas lunch tadi baru lah saya pindah ofis..
hari Jumaat lepas sempat kemas sikit² di ofis Marine Dept..
pagi tadi kemas di ofis HSE..
tak semua barang² saya bawa..
coz separuh lagi staff stay kat ofis sana..

saya kat sini masih lagi menjadi..
“Perempuan Melayu Terakhir” ;-p
semua yg ada di sini adalah staff lelaki..
makanya dosa juga berkurangan kerana sukar utk bergosip..
hahahaha~ itu lebih baik..

tapi ada juga gosip² melalui email..
especially dgn hamba Allah yg bernama Lady D (bukan nama sebenar) ;-p
dia selalu ajak saya bergosip akhir² ni..hehehe~

memang dah tertulis agaknya..
saya tak di temukan dgn ofismate perempuan lagi..
tidak mengapa..saya lebih suka begini..hehe~

aman kan sorang²..bukan saya tak bermasyarakat ye..
harap maklum..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: