Survey2 di Tampoi Indah

Dari Taman U kami bergegas ke Taman Tampoi Indah..
kami ke Tampoi Lighting..nak survey kipas..
kipas living hall takde dalam pakej ye..
so kena beli sendiri..hehehe~

kami dah terpesona dgn kipas ngn kembang kuncup ni..
before ni tengok Eric Leong promote kipas mcm bentuk bunga..
bila dah terjumpa..telan air liur tengok price dia..rm1208..
owwhhhh..tidak mampu saya..
rasa sejuknya sama juga kan..hehe~

so kami terpikatlah dgn kipas di bawah ini..
siap ada lampu la..coz buat masa ni takde plan nak beli lampu..
nanti kalau dah pasang kat rumah baru saya tayang kat blog.. ;-p
survey kat sini dpt price rm360..
tapi beli kat kedai hujung sana coz dpt price rm340..
jimat rm20 tu..hehehe~


Aeh..saya sudah cerita terbalik..
mula2 kami ke Mi Kuang Furniture..
nak survey2 meja makan, katil + tilam, divider..
meja makan kami pilih japanese table jek..
katil + tilam ni utk bilik kami..
set yg ada sekarang ni tinggal kat rumah mak..
coz mmg plan awal2 beli katil masa nak pindah rumah..
divider nak letak antara dining hall n living hall..
rumah kecik terpaksa bagi2 ruang..


Actually kedai perabot ni la supplier barang rumah yg free..
semuanya pilihan pemaju..so saja nak intai2 barang kat sini..
divider kat atas tu sebijik sebijon mcm dekat rumah contoh..
plan asal nak pilih yg ni..tapi tiba2 ada yg lagi cantik..
boleh lipat2 punya..so kami pilih yg tu..

tapi sekarang niat dah berubah pulak..
setelah meronda kat Jakel..
idea lain yg dtg..before this mmg nak beli benda tu..
nak letak kat pintu dapur n pintu antara dua bilik..
actuallu, kami dah booked gak barang2 kat Mi Kuang..
mcm nak cancel divider coz dah ade idea lain..
idea ape? nanti dah siap boleh jaja kat blog ok..
dah penat nak hapdet..
sambung malam2 nanti..
tak pun esok2..hehehe~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: