MTest

Esok saya ade ujian bertulis..
MTest Ujian utk Kursus Perguruan Lepasan Ijazah (KPLI)..
Mencuba nasib utk kali ke 5..
Mane la tau kot ade rezeki..
Tak salah mencuba kan..
Lagi pun cita2 tu masih membara..
ewah..hehehe~

Kali ni lokasinya di IPGM Kampus Temenggong Ibrahim, Larkin..
Pukul 8am haruslah terpacak kat sane..
Exam start pukul 9am..

Makanya En. Nazir kena lah bersabar menunggu saya..
Exam lebih kurang 2hrs 30mins..
silap² kuar tanduk En. Nazir tunggu..hehe~
tak pen anti suruh dia round 1 JB..

Lepas balik MTest terus nak balik kampung..
dah lame tak jengah my MIL kat Senggarang, Batu Pahat..
mesti dia rindu dgn menantu dia ni..hehe~ perasan!

Plan asal nak balik kampung malam ni..
Dpt la tidur 2 malam kat sana..

nasib baik Gee ingatkan ade MTest..
kalau tak melepas la saya utk tahun ni….hehe~
Ape pun saya akan mencuba sedaya upaya saya..
kalau ade rezeki Insya’Allah tak kemana..
selagi umur saya belum mencecah 35tahun..
selagi tu saya akan mencuba..
Doa kan saya pass this exam ae..

Nota kaki: To Gee..good luck ae..semoga kita sama² dpt jawab..& thanks print kan tiket ujian tu..hehehe~ & to all yg akan menghadiri MTest..good luck too..usaha + tawakal + redha..chewah~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: