My Birthday Wish List TAG

Dah la menyepi rupe²nye byk tag yg kena di settlekan..Kali ni dari Umi Sufira..saya sgt excited nak wat..n harap² En. Nazir bace..hehehe..coz sempat lagi ade 2 bulan lagi kalau dia nak jadikan impian saya ni jadi kenyataan..hehehe..acah jek..
Here goes

1) Make a list of what u want on your birthday
2) The list should be 10 numbers
3) post the image of this award to your posting
4) give it to 10 frens of yours

*****************************************

My WL:

1) Honda Jazz hehehe..bila impian saya ni akan jadi kenyataan..Insya’Allah mane tau ade rezeki datang bergolek..ye tak..

2) Pakej Haji dan Umrah free..utk saya dan En. Nazir..nak menenangkan hati dan jiwa..huhu..syahdu hatiku ini..saya takkan lupekan En. Nazir..mesti bawak dia same..
3) Nak pinky lappy..Dell pun ok.. tapi kalau dapat Sony Vaio.. lagi saya suke..angan si minah jenin..

4) Melancong ke Pulau Sipadan..dari dulu sampai sekarang mmg teringin nak gi sane..

5) Barang kemas yang paling mahal kat dunia..tapi tak mo yg beso² gedabak..saya tak suke okie..

6) Sebuah bungalow atas name saya sendiri..yang terletak di suatu kawasan bukit yg ade air terjun..nyamannye..tapi takut ade momok..

7) Satu set penjagaan badan dan muka..luar dan dalam yg paling mujarab..supaya saya sentiasa nampak berseri²..hehehe..

8) Beberapa.. Seekar tanah pun cukup la..utk saya jadikan harta pusaka..

9) Sebuah handphone yg lebih canggih manggih dari yg sedia ada..hehehe..yg sekarang pun ok..kang kecik ati lak hp saya ni..

10) Nak shopping n nak makan best²..nak beli ape je barang yg saya idam²kan selama saya hidup ni..tanpa ade halangan n bantahan dari sesiapa pun..

Itu saje angan² minah jenin dari saya..saya harap En. Nazir tak semput bila bace list tu..kalau dia nak realisasikan impian saya ni pun masih sempat lagi..tak dapat 10 dapat 1 pun kira ok sgt tu..hehehe..sian En. Nazir..pening lalat terus bace WL wife dia ni..tu angan saya jek..saya tak pernah mengharap sgt..cukup ape yg ade..wahhhh..ayat nak syahdu plak..hehehe
Saya nak TAG
1) Lady D
2) Cdot
3) Anna Fauziana
4) Ayu
5) Syahza
6) Azam Ateh
7) Ariffudin Ateh
8) Wana
9) Fiza Fidi
10) Kelapadanorkid


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: