Tak Sedap Badan

Ari nie dari pagi sampai ke la ni..
saya rase tak sedap badan la..
tekak rase perit sgt..
dah berliter² air saya minum..
badan semua rase sakit²..
hadoi la..

keje menimbun pulak tu..
tapi sempat lagi jengah blog..hehe~
itu satu kemestian.. ;-p

terseksa jiwa raga petang ni..
time² awal bulan ni ade je manusia yg bagi saya hangin..
suruh key in data yang senang pun tak leh..
bagi macam² alasan..
pc saya itu la..pc saya ini la..
last² saya juga yang kena update sendiri..
kalau macam tu baik saya tak payah remind die every month..
huh..manusia²..

ari ni gak saya iri hati dgn En. Nazir..
why? coz En. Nazir sedang bersenang lenang kat rumah..
die MC ari ni..mate dah bengkak..
cian die tau..semalam saya teman die ke klinik..
ikutkan die tak nak MC..
tapi doc sedaya upaya nak bagi MC..ambik je la kan..


(wat pe la die kat umah tu ek???hehehe~)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: