Lunch with My Best Frenz

Semalam macam yg dah di rancang dgn Mummy Dasy n Dida..

kami pun gi lunch beramai ² kat KFC RnR..

(tak de la ramai sgt..tapi lbh dari sorang kire ramai kan?)

yang join kami bertiga + Seed & Azie (si darah manis)

Mint (geng makan) join gak walaupun die tak kenal kakak² lain ni..

sabo je la die tengok gelagat kakak² ni..hehe~

Biase la kalau dah berjumpe..

sure kecoh tak terkata..KFC dah macam rumah sendiri..

walaupun kami duduk kat area yg same tapi susah nak lepak² cam ni..

maklum la masing² ade hal..

masa dari kul 12.30 hingga 2.30 rasenye tak cukup..

byk topik nak dibualkan..

tak lupe ade part² “menganyam ketupat”..hehe~

biase la tu kan..



nie saya dengan Seed (the Mak Buyong)..

bertambah bulat die bile dah preggy ni..due date Jun ni kot..

semoga selamat bersalin yek..


Ini die..dari kiri Dida..Mummy Dasy (Along).. Azie..

Cube tengok si Dida tu..gangster semacam ek..hehe~

actually dorang berdua tak bagi saya letak muka dorang kat blog..

malu sgt la tu kononnye..hehehe~

mintak ampun la kawanku..

tak best la kalau cite je tapi tak de gambar..

Semua order benda yang sama jek..Snack Plate sorang 1 set..

+ Cheesy wedges n nugget..

perghhh..kenyang gile la..Alhamdulillah..

walaupun mase jeles dgn kami..

tapi saya rase puas hati gak dpt jumpe dorang..

sejak kawin tak de lepak² dgn dorang..

Lepas makan² + borak² tengok jam dah kul 2pm..

masing² dah kemas² nak balik..

Saya, Seed n Mint satu keta..terus balik PTP semula..

Dida pun balik ofis gak drive Kura² Silver die..hehe~

Mummy Dasy antar Azie balik GP..

coz Azie nak ke Pejabat Agama..hantar borg nikah…

then, makcik tu terus balik umah coz die keje half day jek..

Kitorang ni sekelas sejak form 1..

after form 3..Seed..Azie n Mummy Dasy pindah sekolah lain..

so tinggal la saya n Dida jek dan geng² lain..

(Kak Tam, Ann, Cdot, Idah)

ade lagi geng² kami..

tapi masing² duk dah jauh²..

nak jumpe pun tunggu hari raya..

tak pun time wat reunion baru dpt jumpe..

organizer reunion biase la sape lagi kalau bukan saya..

dibantu oleh AJK² iaitu Dida & Azie..

last year tak de plan ape² pun..

cume beraya beramai² jek..

this year maybe nak pakat datang ramai² masa Azie kawin..

Insya’Allah kalau saya mampu utk arrange..



Nota kaki: Agak lambat nak mengupdate..busy ler..hehe~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: