Tolong Jangan Sepah²

meja yang x brape nak kemas..

Hajat saya sebelum bercuti..huhuhu~
Walaupun workstation saya ni tak sekemas mana..
Akan tetapi saya amat² lah berharap supaya kekemasan ni kekal..
(dalam ati saya tak yakin kemas cam ni esok)
Confirm! Bila tangan² lelaki² kat ofis ni dah ambil alih keje saya..
Maka nam jahanam la impian saya nak tengok meja ni kemas next week..

Sebelum ni saya pernah cuti panjang (cuti kawin)
mula² saya tinggalkan meja saya kemas & tersusun rapi..
bila naik cuti macam nak pitam tengok..
kertas besepah sana sini..cam meja tak de penghuni..
huisssyyhhh..entah ape² la dorang ni agaknye..
menyirap gak darah..

Tadi saya sempat warning kat mamat yang take over keje saya..

“Akak bagi amaran keras ni..akak dah kemas meja akak..
Isnin depan akak tau meja akak bersih cam mana akak tinggalkan”

Notes*** Amaran keras mestilah berwarna merah 🙂

Hehehe~ macam garang ke tak? Tak de maknenye..
Mamat tu senyum je tengok saya (nak sepahkan la tu!)
Ape pun thanks coz sudi juga dia ambil alih keje saya..

Esok saya nak melupakan keje² ofis buat sementara waktu..chehhh..
(tapi tadi awal² bos dah pesan jangan off hp..huwaaarrghhh..baik tak payah cuti cam nie)
Kesian Mint tak de geng makan 4 hari..bekal roti je la minah tu..hehehe~

***Pesanan utk bos & ofismate..tolong jangan ganggu mood cuti saya okie!***

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: