Romantic Movie TAG

Saya telah di TAG oleh ::Umi Sufira::
Dah lame gak terperam..sukar untuk dijawab..hehe~
rase berpeluh² nak fikir..poyo jek kan..
Buat pengetahuan kawan² saya bukanlah kaki wayang..
kalau tengok pun vcd jek..
dan yang paling menjakunkan (kate cousin saya)
sepanjang 27 tahun hidup kat dunia ni..
saya tak pernah menjejakkan kaki ke panggung wayang..
kasian deh lohhhhh..hehehe~
xpe la orang nak cakap saya jakun..
saya memang tak berminat nak ke panggung wayang..
nasib baik la saya dapat hubby yang sejakun saya..
En.Nazir pun tak suka tengok wayang..hehehe~
(ni dah macam sesi luahan perasan jek..)

Movie yang kalau boleh nak di share ngan En. Nazir
adalah seperti dibawah..(ayat skema)
layanzz..

***** The Rules*****

Please copy the following rules in your post (as usual) 1. You have to point out 5 romantic movies that you would love to share with your loved ones.. 2. It doesn’t have to be in order.. as long as you love the movies, it will be fine.. 3. You have to tag another 5 person to answer this tag

1) Save The Last Dance
2) A Walk To Remember
3) 50 First Dates

4) Serendipity

5) How To Loose A Guy In 10 Days

Banyak lagi movie yang saya suka..
Tapi rules of this tag nak 5 jek..hehehe~
Yang lain² tak payah le..ni pun nak migraine fikir..hehe~

Sekarang saya nak panjangkan tag nie kepada..

:: Keira Nazril ::
:: Arie ::
:: Syahza ::
:: Miss Lady ::
:: Kelapadanorkid ::

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: