XL??? dah gemukss..

Actually, ari Isnin lpas b4 hantar adik saya balik hostel..
Saya sempat gi Jusco jap..nak cari present utk En.Nazir..
Pusing punye pusing xtau nak beli ape..
saya belikan je En.Nazir t-shirt kat Padini..
Cam biase saya pilih saiz L..coz slalunye nie la saiz die..
Dah siap² smua cari b’day card then trus gerak antar Ayu..

Balik umah saya compare kan ngn t-shirt lain ok jek..
Saya pun masuk kn dlm bag with the card..
Sok pagi plannye nak sembunyikan kat bwh comforter..
Nanti bile die nak tido baru la die tperasan ade something..
Upenye balik keje die xde rase nk tido lak..
(mlm dah curik tido la tu..hehe~)
Alamak x menjadi la taktik saya tu..
Saya sms die suh tido gak..smpai die tensi..
Last² die terjumpa gak plastic bag yg saya sembunyi kn tu..hehe~
Cam x surprise jek..huhuhu~
Saya suh die try dan hasil nye cam nie..
Die complaint lengan baju nye pendek..

Baju nie size L.. tukar ke XL..
Adakah En. Nazir sudah gemukss?? hehe~
Semlm b4 gi Senibong sempat jap menyinggah ke Jusco Bukit Indah..
Nak tukar size XL la pulak..cutting baju nie mmg cam nie ke..
En. Nazir yg gemuksss..hehehe~ (ampunkn saya penunggu gua.. ;-p)
Nasib baik amoy tu nak layan..
Semlm pun saya dah inform kat die yg maybe saya dtg smule if x muat..

Saya sempat gak tinjau² kasut..En. Nazir pun same..
mule² nak beli kasut kat Vincci..tapi yg tu KIV dulu.. ;-p
Rase tergoda dengan kecomelan kasut² kat bwh tu..
Mula² saya fikir cam xnak beli..last² TERbeli gak..hehehe~
TER ae kwn²..x di sengajakan..hehehe~
Pas dah membeli dan membelah baru kitorang gerak ke Senibong..

Nie la Amoy yg baik ati nak layan En. Nazir..hehehe~

comel lak kasut² nie..cam tergoda jek..

tergoda sudahh.. saya beli gak kasut cherry brown nie..

En. Nazir pun same beli kasut lagi..dan lagi..

see my new shoes..cam kaler blog nie kan? choco pink..hehe~

x abis² berangan.. hubby sape la nie..

sudah² la tu..
.
.
Nota kaki: Ari nie agak lambat nak update blog..bz ler..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: