Jadual Ari Nie

Salam…

heheheh..hai Puan Hernee..mesti tpranjat smbil tersnyumkan?

saya bleh thu respond awak tu cm ner..heheheh

hem.. ari ni bru ada mod nak taip pe2 dlm blog ni..

ari tu mmg tkde mod and idea pun tkde.. smua nk cite awak dh cite..

so..encik Nazir tk yah ler cite…heheheh.

Pagi selasa ni..saya ada jadual yg dh di rancang mlm td..

Bngun je pg,saya tngok je Puan Hernee bsiap nk g keja.hehhehe (tengokan je..)

pastu dia dh g keja saya plak bsiap nk g gelang patah..

seblm g tu mak suh sarapan dlu…

sayang gak mak mertua saya nikat menantu dia..hehehe..(sikit perasan ae..)

dalam keadaan yg tk berapa sihat pun dia masih larat bangun tuk watkan sarapan..

pe pun trima kasih banayk2 ya mak….

tujuan sebenar nk ke glang patah ni bukannya pe sangat..

cuma nk hantar repair sluar jeans yg bli kat BP ari tu..

bila je bg thu kat puan Hernee, yg ari ni saya nk g glang ptah..

dia pun kirimlah dgn saya..

dia suh kluarkan duit.. pastu suh saya antarkan PC SEBU yg kat umah tu..

hahhahhah..jgn marah ae.. puan Hernee..

seblum g glang patah tu saya kna g bengkel Khairul..

coz nk tnya2 pasal keta saya punya masalah pe..

benkel tu dkat je dgn umah..

tnya punya tnya..dan pomen pun test kreta saya..

pomen tu kata..ini masalah drive shaft..

saya dh agak dh.. mmg masalah tu..(cheeh..ye2 Or je..)

cuma nk lbih pasti lg..kite knalah tnya pada yg pakar..

hem..pastu tnya2 harga bape klau btulkan dgn siap service?

tup,tap,tup,tap..pomen bukak harga lbih kurang RM400++…

gluuuup..ok….“nnti saya dtg smula aeh,saya nk kna g glang ptah dlu..”

sib baik gak ada standby duit..mmg khas tuk repair keta tu..

keta tu pun mmg dh lama sngat tk service..

last service sbelum kawin…hehhehe..(lanyak je la aek…)

sampai je glang ptah.. trus g kdai jahit kat bus stand..

snang crite ar dgn nyonya tu..ckap je nk wat cmner..

dia fham…ada stngah2 bangsa c***a ni.. tk fham..

yg tu mgkin c***a bukit….hehehe..

sattle 2 keja..tinggal lg 2…

fuhh…sib baik gak..kat CIMB tk ramai org.. snag skit nk kluarkan duit..

klau tk.. hem..stiap kli pg msti nepal dgn myanmar ramai..

bengang betul..kdang2 tu yg tk ambik duit pun ikut bratur..

sbb kwan dpan dia yg cocokkn..pe dia ingat dia ikut berbaris tu

bleh menang perbarisan kebangsaan ke pe..hehhee..tggu 31 Ogos la..

mnyasor tul dia org tu..yg nk kluakan duit sorang je.. tu pun kluarkan sratus je..

tp yg ikut tggu ka dlm tu smpai 3,4 org.. mgalahkan

pak guard yg antar duit…hehhehe..(terjoyah la plak..)

smpai je kat kedai comptr, saya pun tnyalh kat slah sorang staff melayu tu..

budak lg..kira ok la.. ada bdak mlayu snang skit nk crite..

tnya2 punya tnya.. dia kate ok.. nnti pe2 hal dia akan call saya..

slesai gak sbahagian dari perancangan saya ari ni..

alhamdulillah….

aduh……. lupa lak..nk snap gmbar masa kat kadai cmptr td..

puan Hernee ada suh ambik gmbar..hehhehe sorry ae Sayang.. abg tul2 terlupa..

dh duk bebual dgn budak kdai tu smpai terlupa..

last skali prancangan tuk ari ni..

ha..blik je trus g bangkel keta Khairul..

dia kate ptg ni bleh siap..

ok..saya trus call sepupu..“Aip, kau kat ne? ambik abg kat bengkel Khairul bleh?”

“Aip kat umah mak anjang.. ar yelah jap lg aip ambik abg nazir.”

Thanks Aip..

oklah ae..pe pun saya dh menyahut seruan Puan Hernee..

harap Puan terhibur dgn sikit cite tuk ari ni..hehehe..

jumpa petang ni ae Sayang..šŸ™‚
.
.
.
.
Nota kaki: Entry ini di pos oleh EN.NAZIR

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: