Hati yg lega

Pagi nie saya try call kwn saya Aien..
1st call die x jwb..emm..maybe tgh tido lg kot..
Jap pas tu saya dpt sms dari die..

“Kak, call balik”

Saya pun ape lg..trus je call die smule..
X sabar nak tau berite die..
Die dah besalin semalam upenye..01/02/09 @ 12:10am
Setelah bertarung nyawa selama 8hrs..
Akhirnye keluar lah baby girl..berat 2.4kg..
Actually due date die 28/02/09..terawal plak..
Baby dah x sabar nak tengok dunia..
Wahhh..excited saya nak tengok baby tu..

Sian Aien sampai demam²..baby pun same..
Dah jadi mama dah die..my turn? Tungguuu..hehehe~
Skang die still kat HSA n maybe today discharge kalau xde ape aral..
Baby tunggu ae..nanti Aunty Heni dtg tngok..hehehe~

emmm..lega hatiku~


Nota kaki: To Aien & Man.. congrats! Semoga menjadi papa n mama yg baik kepada baby korang tu.. (nama xtau lg) Jaga diri & baby elok²..wahhh..kurag sorg geng makan..🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: