TAG from ::Umi Sufira:: #1

TAG nie dari ::Umi Sufira:: sorry lambat lak nak menjawab..
Anyway, thanks for the cute blogger award..
Over take klau nk display kt side bar? Hehehe~
Really appreciate it Mimi!

The rules of this award are:-

1. Copy Badge “2008 Cute’s Blogger Award” untuk diletakkan di blog anda.
2. Link atau ceritakan kembali siapa yg memberikan award ini kepada anda.
♥ Umi Sufira aka Mimi♥
Kwn blogger yg baru je saya kenal.. 3 wks kot.. xpenah pun jumpe.. kenal di alam maya je.. saya terjumpe link blog die pun sebab cari info psl preggy.. tetibe tertarik bile nmpk perkatan “Aishiteiru Kawaii Sufira” Saya pun view blog die n jadi silent reader jap..hehehe~ So far Mimi nie ramah tamah gak..hehehe~ n suke bagi good info & advise.. Frenz ya Mimi!
3.Setiap blogger hendaklah menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih pemenang seterusnya.

Ok layan la fakta psl diri saya nie..ntah ape² je yg saya merapu tu.. layanzzz…

1. Isteri kepada Mohd Nazir bin Mahat..

2. Anak sulong daripada 3 org adik beradik yg smuanye pompuan..

3. Suke sgt bace novel.. esp novel terbitan Alaf 21.. mesti feeling abis kalau novel tu ade cite sedih²..sob..sob..sob😥

4. Suke cium bau makanan sblum makan or kalau ade kat dapur.. (mase skolah dulu² balik je umah.. kalau dpt cium bau tudung periuk pun dh ok..hehehe~) dah jadi habit la.. selalu kena marah ngan mak.. mmg x elok pun.. tapi kat umah MIL dh pandai nak control.. takut die kecik ati ingat makanan die x sedap..hehehe~

5. Saya seorang yg amat² lah penyedih.. gembeng la tu.. pantang tngok org nangis.. pantang tngok cite sedih.. pantang bace novel sedih.. saya akan menangis ngan overnye ok! (ikut mak kot.. coz kitorang je slalu beradu nangis kalau tngok tv..hehehe)

6. Suke gile kaler PINK.. tapi x plak memilih kaler tu as the background colour of my blog.. nape ek? Pelik gak..hehehe~

7. Suke berkawan.. saya boleh dikatakan peramah la.. (bukan isi bakul angkat sendiri ;-p).. mmg x reti nak sombong².. except jumpe ngan org yg mmg sombong.. dh bekali² senyum or tegur die wat x tau.. saya automatic akn tersombong..hehehe~

8. Dulu be4 kawin..suke gile² ngan ANUAR ZAIN.. bile dah kawin trus hilang suke.. juz suke lagu² die jek.. lagi pun en.suami x minat die la.. bengang btul..hehe~

9. Dlm department saya.. saya sorang jek pompuan.. yg lain smua lelaki.. 33 org jek.. aman kan? kurang bgossip mase wat keje..nk bgossip kena gie dept sebelah..hehehe~ tapi pening gak tau korang fhm² je la cmane org lelaki wat keje..sepah sane sepah sini..sakit mate tngok..

10. Last but not least.. suke kembangkan idung.. tapi pbuatan mngembang idung tu blaku di luar sedar.. tau² ade je yg tgur .. skrg nie en.suami slalu tgur.. klau mase study kwn² dlm kelas slalu tegur.. esp time wat presentation.. hehehe~ cmane la ghope time tu ek.. (kwn yg slalu tgur.. en.Paya..mmg suke dengki saya dlm kelas..nasib baik baby die x ikut cm muke saya..hahaha~)

That’s all about me.. byk lg nk story..tp kat atas tu tulis nk 10 fakta jek.. lain mase story mory lg..Ok.. skrg saya nk bagi award nie kat KEIRANAZRIL, HAIZI, CHE YANTIE, AJIJI, AZAMSEED, DIDA & QUEENRARA..

Sila² amik award nie.. Jgn malu² yek..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: