♥ Selamat Tahun Baru

Salam Maal Hijrah & Selamat Tahun Baru 2009..

Emmm..pejam celik pejam celik dah abis tahun 2008..
Belum terlambat lagi rasenye nak wish kat semua..
Banyak kenangan yang saya dapat dlm tahun nie..
Ade manis..pahit..masam..masin..semua bercampur..

Antara yg manis..
♥ 16/5 ~ sempena birthday saya ke 28.. saya bertunang..
♥ 18/10 ~ saya berkahwin ngan En. Nazir..hehehe~


Antara yg pahit..masam..masin (dugaan~)
♥ 16/12 saya baru je kehilangan baby pertama..

Azam saya tahun lepas ade yg tercapai n ade gak yg terkelendat..huhu~
Xpe la saya cube sedaye upaya utk capai tahun nie..carry forward je..

Azam tahun 2009:
♥ Nak menjadi hamba Allah yg taat pada perintah-Nya..
♥ Nak menjadi isteri dan anak yang solehah..Amin..
♥ Nak menjadi pekerja yg berdedikasi.. (fuhhh~ ayat..)
♥ Yang lain² tu biarlah saya simpan dlm memori saya..

Selamat tinggal 2008!!!

“Ya Allah Ya Tuhanku..berikanlah aku kekuatan untuk meneruskan perjuangan dalam hidup ini..rahmati aku, suamiku, kaum keluargaku serta sahabat²ku.. dan ampunkanlah dosa² kami..” Amin²

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: