Another blog

Hari nie saya cube create 1 lagi blog khas bagi saya nak meluahkan dan menceritakan experinece sepanjang tempoh kehamilan..walaupun rasenye terlalu awal..tapi saya x peduli coz saya wat pun untuk diri sendiri, suami n zuriat2 yang akan dtg.. (wahhh..cam ramai jek..hehehe~) kalau dah Allah bagi rezeki banyak ape salahnye..hehehe..nak bagi dorang bace bile dah besar nanti..biar dorang tau segala susah n senang nak mendapatkan dorang.. so if u all nak tau perkembangan baby..boleh jenguk2 kat link ~ My Pregnancy Diaries ~ emm..saya x nak campur aduk kan ceritenye kat blog nie..nanti bosan lak org nak bace..hehehehe~ n takut lak nanti org kate saya over excited..whateva la org nak kate kan..yg penting dorang belum alami @ x alami perasaan saya skang nie..hehehe~

Pagi tadi saya bangun kul 6.30am..lepas solat Subuh saya continue bace novel “Mahligai Cinta” author nye Sri Diah..tgh2 bace dlm 15 minit mate saya rase ngantuk yg amat..saya terlelap jap n set alarm kul 7.30am..time alarm berbunyi saya off kan..tup2 saya sedar dah kul 7.59am.. (haaaaaa..padan muke langgar lagi pantang larang mak mentua..hehehe~) ngan sepantas kilat saya terus gie mandi..huwaaaa..cam nak semput di watnye..saya bersiap nak gie keje dlm mase 10 minit..mandi kambing jek..hahaha..nasib baik la baju n tudung saya dah iron malam tadi..kalau x msti saya apply time-off pagi nie..hehehe~ esok saya akan pastikan perkara yang sama x berulang lagi..hehehe~ semput woooo..lipas pun x sekudung cam saya pagi tadi..

Cam biase this week suami saya keje shift malam..saya kena la balik umah lebih awal.. 5.30pm je jgn cari saya kat ofis..hehehehe~

ps: korang perasan x saya telah menjadi skema skang nie..hehehe~ ntah ler tibe2 rase xnak menggunakan bahasa “aku”..x kisah la kan janji bahase saya boleh difahami..peace!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: