Selamat Hari Raya Aidiladha

Selamat Hari Raya Aidiladha untuk semua.. so esok sampai ari Isnin marilah kite bersama2 bercuti..yahoo..

Aku ari nie boleh tahan gak bz nye..almaklum la ari Jumaat..ari last menyiapkan keje2..tapi ade gak yang aku terpending nie..kira halal je la yek..huhu~ ari selasa nanti aku siapkan ler.. Tadi lunch aku balik umah coz ari nie hubby dah cuti..sian plak die kat umah sorang2 coz mak n adik2 aku x de..pas makan aku boleh plak tertido & sedar2 dah kul 2.20pm..huwaaaaa~ kelam kabut macam ribut aku dibuatnya..aku masuk ofis lewat 10 minit..hehehe..nasib baik xde orang.. (mintak ampun semua)


Walaupun sibuk nak menyiapkan keje..aku sempat snap gambar terbaru aku..wahhhh..poyo plak aku nie..tapi nape aku rase cam aku dah gemuk ek..tadi pun kat umah aku diri depan cermin..aku ingat aku salah pandang..aku tanye hubby..then die kate die dah perasan dulu..hehehe~ ke cermin tu saje mengejek aku..nak kena cermin nie..dah lame plak aku x gi timbang berat..ari nak timbang tapi coins xcukup plak..xpe la..bagi surprise yang x surprise kat diri sendiri dulu..tup2 je berat aku 50kg..teringin gak nak seberat nie..hehehe~ tengah2 wat keje aku rase lapar yang amat..nasib baik aku ade stock mushroom soup kat ofis..ngan laponye aku membedal sebungkus mushroom soup..alhamdulillah kenyang sket wat2 alas perut..tengok la kat bawah tu aku punye meja yang konon2nye besepah sebab nak siapkan keje be4 becuti..hehehe~ ye2 je kan..sepah je yang lebih..hampeh tul.. ;-p

pose yang ala2 perasan gemuk..hehehe~

rajinnye anak sapa la nie? hehehe~ (lakonan semata2)

Mushroom soup yang berkhidmat untuk perut aku petang ini..hehehe~

Malam nie ade jemputan BBQ Dinner kat umah kak Eija..aku dah bagitau hubby awal2 nak gie n die pun nak ikut..tapi aku tibe2 rase cam malu2 kucing lak..hehehe~..maybe Liz (passenger aku gie keje) pun nak saing sekali..kurang sket malunya..nanti aku post aksi2 menarik aku gie makan2 tu..

Esok plak nak attend my x-classmate mase skolah2 dulu punye wedding..emm..nasib baik aku ingat majlis nye esok..coz aku cakap ngan hubby majlisnye ahad..hehehe~ nanti aku datang tolong kemas umah plak..x aci la pengantin relaks..coz aku dulu penat kena buli wooo..huhuhu~

Whateva pun esok aku ade satu misi rahsia..ooooppppsss..kate rahsia mane leh cakap..hehehe~ will inform later..ngehh2.. kalau betul2 confirm la..hehehe~

Last but not least..Selamat Hari Raya Aidiladha again..semoga segala pengorbanan yang kita lakukan akan nebdapat ganjaran yang setimpal.. (pengorbanan yang baik n mulia la..)

Happy Holiday..peace!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: